NEVOLJE U RAJU: Dvostrukom Ol-staru PREKIPELO, posle skandala protiv Jokića i Denvera ODLAZI IZ KLUBA!

Autor:

Sport

16.03.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indijana Pejsersi mogli bi da ostanu bez jedne od najvećih zvezda u skorijoj klupskoj istoriji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Domantas Sabonis posle svađe sa trenerom i gubitničkog niza razmišlja o odlasku iz Indijane!

Kako prenose mediji iz SAD posle sinoćnog skandala tokom utakmice Indijane i Denvera, Domantas Sabonis razmišlja o napuštanju Pejsersa!

Nije lako igrati protiv Nikole Jokića, svi smo toga svesni, ali je srpski centar, uz pomoć odličnih Milsapa i Grina, potpuno nadigrao Sabonisa i Pejserse, do te mere da je Arvidasov sin odlučio samog sebe da izvede iz igre tri minuta pre kraja utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sabonis u duelu sa Jokićem

Posvađali su se tada on i trener Nejt Bjorken, kao što su se svađali i većinu utakmice, pa sada, posle sedmog poraza na devet utakmica ekipe Pejsersa, deluje kao da je rastanak na pomolu.

 

 

Zaboravili su u Indijani šta znači osvojiti šampionski prsten, poslednji put bili su šampioni još davne 1976, ali je iz utakmice u u utakmicu sve očiglednije da ovo nije sastav koji će prekinuti sušu, pa bi trejdovanjem Sabonisa klub iz Indijanapolisa mogao ozbiljno da se pojača.

Dvostruki Ol-star i jedan od najkreativnijih centara u NBA posle našeg Jokare, popularni "Domas" ove sezone beleži 18,5 poena, 12,4 skoka, i čak pet asistencija po utakmici, dok mu je i ugovor veoma povoljan (77 miliona, četiri godine), pa će ukoliko izađe na tržište bez sumnje biti najvrelija roba u celoj ligi.

Za sada je jedini tim sa kojim je Sabonis asociran putem glasina Majami, ali je Hit asociran sa svakim igračem koji je na tržištu, pa sa nestrpljenjem isčekujemo vesti o sledećem koraku jednog od najboljih Evropljana u najjačoj ligi na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading