DA LI ĆE MU GROBARI ZAMERITI? Savić govorio o svom navijanju za Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

16.03.2021

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Savić je postao novi sportski direktor Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Savić i Ostoja Mijailović

Kada se prvi put pojavila informacija da će Savić doći u tabor crno-belih, na internetu je krenuo da se deli snimak na kojem on govori kako je veliki navijač Crvene zvezde.

Savić je na svojoj promociji u Partizanu objasnio o čemu se radi i kakav je njegov odnos sa crveno-belima.

- Ja sam 30 godina van Srbije. Igrao sam za Fortitudo i Virtus, Real i Barselonu… Niko mi nikad nije postavio problem što sam igrao u suparničkom timu. Poštujem sve. Kada sam dolazio u Bolonju, kada sam se vratio, navijači Fortituda su me dočekali transparentom da radim za njih, a ne da igram za njih. To je bilo kada sam imao one probleme sa Fućkom. Navijači su tražili da pričam sa njima. Ne bih promenio ništa, borio sam se za Virtus isto kao što sam se borio za Fortitudo. Takav sam - objašnjava Savić i nastavlja:

- Ne postoji Hercegovac koji nije navijao za Velež. Rođen sam u Zenici i navijao sam za Čelik. Voleo sam Džaju, voleo sam Pižona, išao sam i na utakmice Zvezde, a sa košarkašim klubom Crvena zvezda imao sam kontakata kao što sam imao sa Partizanom, ali sam Partizanu bio bliži, da pređem tamo kad je Željko bio tamo. Da nisam otišao u Barselonu iz Jugoplastike, verovatno bih došao u Partizan. Imao sam ponudu od Zvezde, neku neverovatnu ponudu 2000. godine da pređem u Zvezdu, ali sam bio povređen i nisam imao želju… Nisam hteo da mešam zbog politike, zbog toga sam otišao iz Splita. Verovatno bih imao mnogo para sad na računu. Da je bio Partizan isto bih tako postupio, neću da mešam politiku i sport, takav sam. Većina prijatelja su mi Partizanovci i niko nije rekao o Partizanu, ni Loki, ni Mačvan, ni Antić… Kao što sam blizu jednih, bio sam blizu i drugih. Nikad nisam hteo da se vraćam ovde, poslednjih 30 godina. Sada Partizan ima svu moju koncentraniju. Nemam problema ni sa jednim ni sa drugim navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading