SPOLSTRA "FLERTUJE" SA NIKOLOM: Trener Majamija o sjajnom Ol-staru - ON JE KAO MODERNI DIRK NOVICKI!

Autor:

Sport

15.03.2021

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Majamija ozloglašena je po svojim agresivnim potezima pred kraj trejd-roka, pa komentari trenera sastava sa Saut Biča o jednom od najboljih centara na planeti nimalo ne čude.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trener Majamija Ol-star centra vidi kao modernog Dirka Novickog!

Sve su glasnija šuškanja širom NBA o tome da će Nikola Vučević napustiti Orlando, ali kakva bi se tek halabuka digla ako bi prešao u redove rivala sa Floride?

Erik Spolstra, trener Hita, ne mari previše za to što sada već dvostruki Ol-star nastupa za neprijatelja iz komšiluka, već za crnogorskog džina ima samo reči hvale posle pobede nad Medžikom od 102:97.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Spolstra i Pet Rajli "bacili su oko" na crnogorskog superstara

Orlando, koji je poslednji na Istoku sa 13-26 i osam poraza za redom, na rubu je raspada, ali popularni "Vuč" definitivno nije kriv za to, pošto na poslednji osam mečeva prosečno beleži nerealnih 28,5 poena, 11,1 skokova i 4,1 asistenciju, brojke ravne našem Nikoli Jokiću!

- Iz godine u godinu je sve bolji. Ova godina mu je najbolja, definitivno, ali već godinama je noćna mora za nas. Za mene je on kao moderni Dirk Novicki. Sve vidi na terenu, i uvek je korak ispred vas. Kakav igrač - oduševljeno je istakao Spolstra nakon utakmice u kojoj je Vučević njegovom timu ubacio 38 poena, deset skokova, šest asistencija i dve ukradene lopte.

Samo kompliment, ili nešto više?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoće li "Vuč" do 25. marta završiti u redovima Hita?

Već smo vam pisali o interesovanju Majamija za Jokićevog imenjaka, a ako je neko čudotvorac na trejd tržištu, onda je to Pet Rajli, kormilar Hita, pa niko ne bi bio previše iznenađen ako Vučević do 25. marta zaigra kao polovina najzastrušujećeg centarskog tandema u NBA sa Bemom Adebajom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading