SRBI JEDVA IZBROJALI DO DESET: Bogdanović OČAJAN, Bjelica PROSEČAN - Atlanta PREGAZILA Sakramento!

Autor:

Sport

14.03.2021

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laka pobeda Houksa, Bogdanović nikako da "namesti ruku".

Bek Atlante Bogdan Bogdanović

Atlanta je bez većih problema savladala Sakramento (121:106), a ovaj susret nam je bio interesantan zbog okršaja dvojice srpskih reprezentativaca i dojučerašnjih saigrača iz Kingsa, Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića.

Srbi nisu imali svoje veče, a kombinovano su ubacili tek deset poena.

Bogdanović je nakon odigranih 22 minuta, meč završio sa šest poena, četiri skoka i jednom asistencijom, a naročito važan podatak je da je imao loše šutersko veče. 

Popularni Bogi je šutirao 2/12 iz igre, od čega 0/5 za tri poena, pokazavši da još uvek ne uspeva da "namesti nišan".

Bjelica je doprineo Kingsima sa četiri poena, tri skoka i dve asistencije za 18 minuta na parketu, doduše, nije Bjelica mnogo ni pokušavao. Imao je učinak 2/4 za dva poena, što je bilo sve od njega, a Sakramentu nije pomoglo ni što je Dearon Foks bio u elementu sa 32 poena. Tre Jang i Klint Kapela su vodili Atlantu do pobede sa 28, odnosno 24 poena, a njihovim četvrtim uzastopnim trijumfom stigli su do osme pozicije u Istočnoj konferenciji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading