MATOVIĆEVA GLAVOBOLJA PRED ZVEZDU: Partizanov KLJUČAN trio PROPUŠTA "večiti derbi"!

Autor:

Sport

13.03.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi je drugačija utakmica od ostalih, ali daćemo najbolje od sebe da pokušamo da dobijemo, izjavio je trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Matović u razgovoru sa Markusom Pejdžom

Crno-beli će sutra od 19.30 igrati večiti derbi protiv Crvene zvezde u hali "Aleksandar Nikolić" u 21. kolu ABA lige.

- Zdravstveni bilten je identičan kao i za utakmicu protiv Metropolitana. Mozli, Mika i Zagorac neće biti u timu, Novica Veličković se vratio posle povrede, međutim on je odigrao utakmicu bez ijednog treninga sa željom da prođemo dalje u Evrokupu - rekao je Matović za klupski sajt.


- Nije fraza da je derbi drugačija utakmica od ostalih. Verovatno ovaj derbi malo više diktira neka situacija koja se kod nas razvijala prethodnih dana i tokom sezone, pa i zbog zdravstvenog biltena. U svakom slučaju, Zvezda ima određenu prednost što se tiče zdravstvenog stanja, forme i takmičenja u kojima igra, ali mi ćemo dati ono najbolje od nas da pokušamo da dobijemo tu utakmicu - poručio je Matović.

Bek crno-belih Uroš Trifunović je pred sutrašnji meč izjavio da motiva ne fali.
 
RepublikaFoto: Starsport
Silno želi pobedu nad Zvezdom - Uroš Trifunović

- Sigurno je da idemo na pobedu. Derbi je derbi, tako da manjka motivacije nema. Jesmo desetkovani, ali igramo već par utakmica tako, pa smo se donekle navikli. Mislim da nam je to dobra prilika da prekinemo crni niz - istakao je Trifunović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading