PREOKRET: Lazić igra u VELIKOM derbiju ABA lige!

Autor:

Sport

12.03.2021

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je poznato Branko Lazić se suspendovan od ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić

Lazić je dobio kaznu neigranja na dve utakmice, pa ga neće biti na večitom derbiju protiv Partizana.

Sve ovo potvrdila je i Crvena zvezda u zvaničnom saopštenju i pritom otklonila dilemu na koje utakmice se Lazićeva suspenzija odnosi. Podsetimo, bilo je nejasno da li će Lazić, osim u nedelju protiv Partizana, pauzirati i u zaostaloj utakmici sa Cibonom ili protiv Budućnosti u narednom redovnom kolu.

Kapiten crveno-belih neće igrati protiv Cibone, ali će zato biti u sastavu za veliki derbi protiv podgoričke Budućnosti.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je kapiten našeg seniorskog tima Branko Lazić, suspendovan na naredne dve utakmice u regionalnoj ABA ligi, i novčanom kaznom u visini od 6000 evra, zbog isključujuće tehnićke greške koju je dobio u duelu 20. kola regionalnog takmičenja sa Splitom koja je odigrana u ponedeljak. Ovu kaznu izrekao je disciplinski sudija ABA lige Saša Pavličić-Bekić i klub je o tome zvanično obavešten u petak u popodnevnim časovima. Kapiten crveno-belih kaznu će odraditi na utakmicama protiv Partizana koja je na programu u nedelju, i zagrebačke Cibone na utakmici koja se igra narednog utorka. KK Crvena zvezda ima pravo žalbe na ovu odluku disciplinskog sudije - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading