Nikolić nije klonuo duhom: BIĆEMO MEĐU PRVE ČETIRI EKIPE U ABA LIGI!

Autor:

Sport

18.11.2017

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Miroslav Muta Nikolić izjavio je nakon poraza od Olimpije u Beogradu da ne gubi nadu u tim, kao i da će crno-beli smoći snagu da na kraju regularnog dela sezone budu plasirane među četiri najbolja tima Jadrana.

RepublikaFoto: Starsport
Nikolić očekuje da se Partizan izdigne iz teške situacije

- Imali smo neku kontrolu u prvom poluvremenu, mislili smo da ćemo lako dobiti utakmicu. Imali smo 24 ofanzivna skoka, ali smo promašivali zicere iz tih skokova. Stigao nas je umor, svako svakog može da dobije u ovakvoj ligi. Opet slaba individualna odbrana, nismo ni malo napredovali.

Odbrana je na nešto ličila u prvom poluvremenu, u drugom ne. Ja sam na kraju nacrtao akciju i verovao sam u pobedu. Igrač koji ima loptu nikad ne može da reši, to ja verujem. Trebalo je da igramo "pik en pop" na Novicu. On je hteo da reši i promašio je - rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Trener crno-belih je izjavio da se ne brine za poredak na kraju ABA lige.


- Ja mislim da ćemo biti u četiri, mladi igrači treba da se razigravaju i da budemo u četiri. Imamo pauzu spremićemo se bolje, pa posle ćemo da vidimo da li ćemo dovoditi još neko pojačanje - rekao je Nikolić.

Popularni Muta je izjavio da je timu potrebno minimum još dva pojačanja.

- Trebaju nam dva pojačanja, imamo mnogo neiskusnih igrača koji sede na klupi. Imam zadatak da ih razigravam, ali za neki rezultat nam trebaju još dva igrača. Videćemo kada možemo da ih dovedemo, kada su slobodni. Ne bih da govorim o kojim pozicijama se radi - rekao je Nikolić.


Na pitanje da li se nekom u klubu javljao Jamajkanac Samardo Semjuels Nikolić je bio kratak.

- Nije se javio, ne treba ni da se javlja. Problematičan igrač u glavi - izjavio je Nikolić nakon poraza od Olimpije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading