ŠTA ĆE "DELIJE" REĆI NA OVO?! Tek što je napustio Zvezdu, A SIMANIĆA VEĆ DOVODE U VEZU SA ŽESTOKIM RIVALOM!

Autor:

Sport

12.03.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpožrtvovanijih košarkaša Zvezde napustio je klub, pa se mnogi pitaju - šta je sledeće za talentovanog krilnog centra?

RepublikaFoto: Starsport
Koje su šanse da Boriša Simanić potpiše za Partizan?

Neće "Delije" uskoro zaboraviti Borišinu borbenost, zakucavanja, i monstruozne blokade, ali eto, okrutna je igra ta košarka, pa će ovaj 22-godišnjak prvi put posle sedam godina napustiti Mali Kalemegdan.

Simanić je u prvi tim Crvene zvezde ušao u sezoni 2015/16 posle proboja u prvi tim FMP iz Železnika kao pozajmljen igrač.

Posle dve godine u seniorskom pogonu crveno-belih takmiačarsku 2017/18 provodi na novoj pozajmici u beogradskom predgrađu, da bi najbolja izdanja u dresu Zvezde pružao tokom mandata Milana Tomića, u sezoni 2018/19. 

imanić je obeležio petu utakmicu finala plej-ofa Jadranske lige protiv Budućnosti kada je osvajanju titule doprineo sa deset poena, pet skokova, tri asistencije, dve blokade i jednom ukradenom loptom.

Tokom proteklih godina nekoliko puta dobijao je šansu da se dokaže i postane startno visoko krilo Crvene zvezde, ali umesto konstantne forme kod Dejana Radonjića i Dragana Šakote znao je samo na momente da potvrdi veliki talenat i potencijal.

Ove sezone je odigrao samo šest utakmica u regionalnom takmičenju, prosečno je beležio 3,3 poena i 1,2 skoka za 10,5 minuta u igri. 

Važio je nekada za velikog talenta, učestvovao je na Džordan kampovima za NBA prospekte, ali se kockice za sada nisu skroz poklopile, pa će u nekoj drugoj sredini Simanić pokušati da dostigne svoj potencijal.

Kada bi ste na Tviteru pokušali da pronađete neke informacije o njegovoj budućnosti, naišli bi ste na krajnje zanimljivu pojavu.

RepublikaFoto: Starsport
Borišu na društvenim mrežama mnogi već vide u taboru crno-belih

Naime, nisu navijači Zvezde ti koji pišu o Simaniću, već Partizanovi, kojih sve veći broj smatra da najveći rival crno-belih ne treba da razmišlja sekund pre dovođenja Boriše.

Za razliku od fudbala, gde igrači baš retko menjaju tabore "večitih", u košarci je nešto češća pojava, pa samo u trenutnim sastavima Zvezda ima Korija Voldena koga je "ukrala" crno-belima, dok Partizan u svojim redovima ima Nemanju Dangubića, momka za koga su "Delije" svojevremeno verovale da je budućnost kluba.

Nikada nije dosadno na relaciji Crvena zvezda - Partizan...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading