(VIDEO) TAKO TO RADI POKU: Srpska senzacija ODUŠEVILA NBA, BOLJI I OD BOGIJA, BJELICE I BOBANA ZAJEDNO!

Autor:

Sport

12.03.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksej Pokuševski očigledno je napravio korak unapred tokom svog boravka u "Dži ligi", pošto po povratku u NBA izgleda fenomenalno!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksej Pokuševski sinoć je bio najbolji Srbin u NBA!

Momak koji je bio 17. pik na draftu ove godine polako pronalazi svoje mesto među Tanderima, pa je protiv Dalasa odigrao možda i najbolju partiju u dosadašnjem toku karijere u SAD.

Oklahoma je Maverikse savladala rezultatom 116:108, a naš Poku pomogao je sa 14 poena i osam skokova.

Mora da mu je bilo zanimljivo što je igrao protiv još jednog srpskog džina, doduše jedanest centimetara višeg, Bobana Marjanovića, pa ga je čak i nadigrao u čitavih šest minuta kojih su proveli na terenu zajedno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksej Pokuševski

Za razliku od sunarodnika u sastavu Teksasa, Poku uživa sve veće poverenje trenera Marka Danjoa, pa je odigrao čak 30 minuta, sa šutem iz igre 4-11 i 4-4 sa bacanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksej Pokuševski

Bio je sinoć Aleksej možda i najbolji Srbin u celom NBA, pošto je Bogdanović "izlegao jaje" u pobedi nad Torontom, dok je Bjelica za 13 minuta ubacio četiri poena, dva skoka i asistenciju protiv Hjustona.

Jokić možda nije bio u akciji, ali svakako oduševljavaju krupni koraci koje ultra-talentovani, najmlađi košarkaš u NBA pravi.

Poku, samo tako nastavi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading