(VIDEO) RAFALNA PALJBA CRVENO-BELIH: Zvezda na KRILIMA Lojda TROJKAMA pregazila Himki!

Autor:

Sport

11.03.2021

21:38 >> 21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je zabeležila osmu pobedu u elitnom takmičenju.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Crvena zvezda-Himki

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Himki sa 92:81 u 29. kolu Evrolige, nakon sjajne igre u poslednjoj četvrtini, ali i odličnog šuta za tri poena tokom čitavog toka utakmice.

Domaći sastav predvodio je fenomenalni Džordan Lojd koji je postigao 22 poena, uz četiri skoka i šest asistencija (5/8 za tri), Davidovac je dodao 16, a Volden 15 koševa.

Sa druge strane, prednjačio je Erik Mekalum sa 29, dok je Miki postigao 27 poena, ali nisu imali pravu podršku saigrača.

Crvena zvezda je očajno započela meč. U prvoj deonici, četa Dejana Radonjića je ubacila tek osam poena, uz primljenih 15, ali se situacija promenila u drugom kvartalu. Crveno-bekli su na veliki odmor otišli sa četiri poena minusa (34:38), a u istom ritmu domaćin je napravio preokret na kraju treće četvrtine, koja je pripala Zvezdi sa 28:22.

 

 

Odlučujući momenat u poslednjoj četvrtini viđen je u 5. minutu, kada su Rusi načinili nesportsku ličnu grešku nad Brankom Lazićem. Kapiten Zvezde je realizovao oba penala, a usledila je trojka Lojda sa devet metara. Domaćin se zatim odbranio, a zatim su Lazić i Lojd pogodili još po jednom van linije 6,75 za nedostižnih 86:73.

Klub sa Malog Kalemegdana sada ima skor 8-21, dok je Himki ostao na samom začelju Evrolige sa samo tri trijumfa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading