"Delije" slave: U avionu za Split OSVANULO VEOMA PRIJATNO IZNENAĐENJE!

Autor:

Sport

08.03.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno poznato lice pridružilo se crveno-belima na putu ka Splitu, gde će večeras Crvena zvezda odmeriti snage sa istoimenim timom.

RepublikaFoto: Starsport
Duop Rit otputovao je sa klubom u Split, gde Zvezdu čeka novi izazov u ABA ligi

Dejan Radonjić na raspolaganju ima sve kompletniji sastav, pošto se sada oporavljenom Voldenu, Holu i Noku pridružio i Duop Rit. 

Australijski reprezentativac oporavio se od koronavirusa, ali taj proces nije jednostavan, već može da izazove dugoročne posledice ako ne bude adekvatno sproveden u akciju, pa krilnog centra niko neće forsirati nazad na teren pre nego što bude potpuno spreman.

Odleteo je sa saigračima za Hrvatsku, ali ćemo tek večeras saznati da li će pomagati crveno-belima u borbi sa Splićanima.

RepublikaFoto: Starsport
Nije poznato da li će Rit dobiti minutažu protiv Splićana ili će Radonjić pažljivo postupati sa njim

Poslednji koji se još uvek nije oporavio od kovida jeste Kino Kolom, a kada se španski veteran oporavi, crnogorski stručnjak na čelu Zvezde konačno će moći da uigrava čitav sastav u isčekivanju mnogo uspešnije sledeće sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading