(VIDEO) SVEMIRSKA KOŠARKA NA OL-STARU: Jokić, Lebron i drugovi slavili protiv Tim Duranta, JANIS "KOBI MVP" POSLE BEZGREŠNE PARTIJE!

Autor:

Sport

08.03.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedamdeset godina posle prvog Ol-star meča odigranog u Boston Gardenu, Atlanta je bila domaćin još jednog okupljanja najboljih košarkaša današnjice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janis i Jokara u akciji

Bilo je pitanje da li će se uopšte održati Ol-star, mnoge od najvećih zvezda u NBA bile su protiv, ali kada je došlo do samog spektakla, svi su zaboravili na brige i svetu priredili pravi šou.

Tim Lebron slavio je protiv Tim Duranta rezultatom 170:150.

Evropska zvezda proglašena je za MVP-a, ali to nije bio naš Nikola Jokić, koji je odigrao krajnje skroman meč, već vladajući, pravi MVP, Janis Adetokumbo.

Grka su nagradili odlikovanjem koje će od sad pa nadalje nositi ime velikog, preminulog Kobija Brajanta zbog 35 postignutih poena, uz nerealnih 16-16 iz igre!

Pomalo čudi da našeg "Džokera" nisu više koristili, ali je svakako Srbin imao respektabilan učinak sa šest poena, sedam skokova i pet asistencija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ol-star utakmica u Atlanti

Kako košarka napreduje, tako se menja i sam Ol-star meč, pa je ove godine bilo očigledno da parketima u 2021. vlada igra van linije 3,65, pošto su Stef Kari, Dončić, Bil, Irving, Tejtum i Harden svi pogađali sve nerealnije šuteve sa distance, gotovo kao da su se takmičili, ali ako jesu, "Dejm" je definitivno pobedio, pošto je pogodio senzacionalan šut sa preko pola terena, uz 32 poena.

Tim Durant predvodio je Bredli Bil sa 26 poena, dok su ga zvezde Bruklina, Irving i Harden, pratili sa 24, odnosno 21 poenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading