POSLE OSMOG PORAZA U NIZU: Radonjić PREZADOVOLJAN zbog tandema POJAČANJA za nastavak sezone!

Autor:

Sport

05.03.2021

23:20 >> 23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić zamerio je svojim pulenima na načinu na koji su igrali u defanzivi protiv grčkog predstavnika, ali je apostrofirao važnost povratka u tim Lengstona Hola i Lendrija Noka.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su osmi evroligaški poraz u nizu, ovoga puta od Olimpijakosa, a trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je važnost povratka tandema Hol/Noko za nastupajuće izazove.

Crnogorski stručnjak je najpre "osudio" ndostatak čvrstine u odbrani koji su prikazali njegovi izabranici.

Čestitke Olimpijakosu, bili su bolji od nas večeras. Odigralo smo 'meko' u odbrani, bez energije. Igrali smo bolje u drugom poluvremenu, ali ispostavilo se da to nije dovoljno za više od ovoga - rekao je Radonjić, pa dodao:

Ono što je za nas vrlo važno, igrali smo sa Holom i Nokom, koji su odigrali prve minute posle više od mesec dana. To je za nas od velike važnosti, jer smo igrali sa vrlo kratkom rotacijom jako dugo - zaključio je trener kluba sa Malog Kalemegdana.

RepublikaFoto: Starsport
Konačno se vratio - Lengston Hol

Podsetimo, Crvena zvezda sada ima skor 7-21 u elitnom takmičenju na "starom kontinentu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading