LEGENDARNI KAPITEN GRMI POSLE DEBAKLA U TRENTU: Ove reči će zaboleti svakog navijača Partizana!

Autor:

Sport

04.03.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana doživeli su debakl na gostovanju Trentu, a legendarni kapiten crno-belih Miroslav Berić bio je vidno iznerviran po završetku meča.

RepublikaFoto: KK Partizan
Košarkaši Partizana

Trento je deklasirao ekipu Saše Filipovskog sa 69:54 i tako udaljio crno-bele od plasmana u narednu fazu Evrokupa.

Berić je istakao da je Partizan imao sreće da izbegnu još veći debakl.

Nije mi jasno. Ako se i gubi treba da se razmišlja i o razlici, ali onakav pad u igri. Na kraju možemo da budemo zadovoljni sa -15. Oni su imali 21 poen prednosti minut i 21 sekundi pre kraja. Sreća naša što igrači Trenta nisu svesni da je njima svaki poen važan. Oni su tri napada završili olako… Sreća naša. Na kraju moramo da budemo zadovoljni sa -15 - rekao je Berić za "Sport klub".

Nekadašnji kapiten Partizana se tu nije zaustavio, već je još jače udario po crno-belima.

- Mislio sam da gore ne može, ali iskreno izgleda da gore može. Ne razumem i ovaj odnos, da oni tako padnu, da moral padne, da nema igrača koji će da pokrene. Onako svi spuštene glave… Trentno je osrednja ekipa, ali tako o tome razmišljamo, šta onda da radimo u plej-ofu? Protiv Uniksa? Protiv Virtusa? Koji su digli formu… Mi sa ovakvom igrom bolje da ne ulazimo u plej-of.

Za kraj Berić se dotakao i samih košarkaša Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Berić

- Mi gledamo kako da Partizanu bude najbolje, mi smo uvek veći optimisti kada očekujemo reakciju, neku dobru partiju, ali ušlo se u seriju poraza i to sad postaje nešto, neću da kažem normalno, a to ne sme da bude. U moje vreme dva poraza za redom i to je alarm odmah, sastanci se sazivaju. Smeta mi, ne vidim da se iko posvađao između sebe. Niko se nije zakrvio, niko ni na koga nije digao glas, to mora da se vidi… Bili smo svedoci u reprezentaciji i u najbolja vremena Partizana se videlo to na terenu. Ne vidim ovde ni trener da išta radi, da istera nekog igrača ako treba i u svlačionicu, da se razmrda ekipa. Partizan jeste oslabljen, ali ruku na srce, Trento nije neka ekipa - zaključio je legendarni Mića Berić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading