POSLEDNJI POZDRAV "SVETOM SAVI": Obradović ispratio kuma na večni počinak, navijači se oprostili od legende rečima koje paraju srce!

Autor:

Sport

03.03.2021

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni košarkaš Milenko Savović sahranjen je na groblju Police u Trebinju.

RepublikaFoto: Starsport
Milenko Savović

Od slavnog sportiste u njegovom rodnom gradu, oprostilla se njegova porodica i prijatelji.

Među prvim koji su došli da se oproste od sjajnog košarkaša i čoveka bili su Željko Obradović i Mlađan Šilobad, a sahrani je prisustvovao i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Poslednje zbogom Milenku Savoviću uputila je i grupa navijača Partizana koja je razvila transparnet na kojem je pisalo "Zajedno smo tu uprkos vremenu, za večnu slavu tvome imenu".

Savović je za beogradski Partizan igrao 12 sezona i bio je kapiten, ali i veliki miljenik navijača koji bi mu na utakmicama skandirali "Sveti Sava".

Sa crno-belima je  tri puta bio šampion Jugoslavije, osvojio je tri Kupa Radivoja Koraća u vreme dok je to bilo međunarondo takmičenje, i dva Kupa SFRJ, a sa reprezentacijom Jugoslavije bio je vicešampion Evrope. Nakon Partizana igrao je za Granadu i Vojvodinu u kojoj je završio karijeru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading