"GROBARIMA" POSKAČU SRCA U GRUDIMA: Bertans popio otkaz, IMA LI NADE ZA CRNO-BELE?!

Autor:

Sport

02.03.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potop u Himkiju se nastavlja, pošto je posle nekolicine igrača, među njima i Stefan Jović, klub napustio i Dairis Bertans.

RepublikaFoto: Starsport
Da li bi Dairis mogao da krene stopama Davisa posle odlaska iz Himkija?

Prezime Bertans među navijačima Partizana uvek budi lepa sećanja, pošto je mlađi od dva brata, Davis, sa velikim uspehom nosio crno-beli dres od 2012. do 2014. godine.

Tada se otisnuo u NBA, gde je postao jedan od najboljih visokih šutera na planeti, pa ga je Vašington platio čak 80 miliona ovog leta, iako nije igrao u "balonu" prošle godine, kako bi ostao među Vizardsima. 

RepublikaFoto: Starsport
Dairisa još od 2014. i odlaska Davisa u NBA dovode u vezu sa Partizanom

Ta odluka nije se ispostavila kao pametna, barem sa igračke strane, pošto je Vaštington među najgorim timovima u ligi, ali barem Davis još uvek ima posao, za razliku od starijeg brata Dairisa.

Podsećamo, Himki su zbog velikih finansijskih problema usled pandemije već napustili Jonas Jerebko, Greg Monro, Jović i Devin Buker, pa nimalo ne čudi da je momak koji ove sezone beleži prosečno 5,3 poena i 1,2 skoka za oko 17 minuta na 20 Evroligaških utakmica krenuo njihovim stopama.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Buker, Jerebko i Jović već su napustili Himki pre Bertansa

Dairisa mediji u Srbiji i rodnoj mu Letoniji još od 2014. dovode u vezu sa Partizanom, kada je posle Davisovog odlaska Vujošević hteo da ga zameni bratom, ali je sada kada ima 31 godinu i kada je odustao od NBA posle neuspelog eksperimenta u Nju Orleansu, crno-beli imaju znatno veću šansu, ukoliko se na takav potez uopšte odluče.

"Grobari" bi bez sumnje i Dairisa dočekali otovrenih ruku.

Himki inače u utorak od 18 časova dočekuje sve bolji Real Madrid, ali je teško očekivati da može do treće pobede u 25. kolu Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading