IMA SRAMAN ZAHTEV: Isplivalo šta DVOLIČNI Italijan TRAŽI od Partizana!

Autor:

Sport

01.03.2021

09:43 >> 09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri tužio je klub iz Humske zbog neizmirenih obaveza.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri

Naime, strateg minhenskog Bajerna potražuje deo zarade za prošlu sezonu koji se vodi kao razlika usled smanjenja klupskih obaveza zbog pandemije koronavirusa, ali i preporuka Evrolige koje su drugačije protumačene, saznaje "Mocartsport".

Sa druge strane, "Žurnal" dodaje kako se Partizan ugovorom obavezao da će platiti porez Italijana u domovini, do određenog roka koji je propušten. Stoga, Trnikijeri zahteva i kompletnu zaradu za sezonu 2020/2021.

Kako će se kompletna situacija razrešiti ostaje da se vidi, ali crno-belima ovo može doneti dodatne finansijske probleme usred sezone koja rezultatski ne teče po planu, naročito u ABA ligi.

Podsećanja radi, Trinkijeri je perfektno predvodio "parni valjak" do prekida takmičenja zbog korone. Na Jadranu, Partizan je bio na čelu tabele, a izborio je i plasman u četvrtfinale Evrokupa, gde je trebalo da odmeri snage sa Uniksom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading