ŠTA NAS OČEKUJE U EVROLIGI? Gasolov povratak posle 20 godina, Zvezda za čast sa Baskonijom, SRBI NAOŠTRENI PRED "BITKU ZA BOSFOR"!

Autor:

Sport

26.02.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak 26. kola Evrolige obećava vatromet!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Srpski derbi" između Efesa i Fenera obećava da bude senzacionalan

Jedini učesnik iz Srbije nema šanse da se nađe u sledećoj fazi elitnog evropskog takmičenja (osim ako se desi nekakvo čudo), ali to ne znači da četa Dejana Radonjića ne može da igra za čast protiv Baskonije (19 h).

Zvezda u Evroligi ima skor od 7-18, po čemu je predzadnja, ispred jedino Himkija, koji je klub koji je ubedljivo najviše propatio od početka pandemije.

Baskonija ima respektabilnih 12-13, kao i šansu da se dobrim nizom domogne do Top 8, koji ima trenutno beži između 2-4 pobede.

Mnoge kockice moraju da se poklope kako bi se to desilo, ali to znači da će Španci biti i te kako motivisani protiv Beograđana, što bi crveno-beli mogli da iskoriste kako bi iznenadili i upropastili im planove.

RepublikaFoto: Starsport
Mogu li crveno-beli da iznenade Baskoniju?

Osim Zvezde i Baskonije, na programu je i utakmica između Asvela i Barselone, koja je u svoje redove vratila Paua Gasola, i to posle čak 20 godina!

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket
Pau Gasol vratio se u Barselonu posle 20 godina

Dvostruki NBA šampion sa Kobijem u Lejkersima možda ima 40 godina, ali bi u Evropi, poput bezvremenog Luisa Skole i drugih, mogao da započne novi košarkaški život.

Dok se navijači "Blaugrane" raduju što će legendu kluba videti ponovo u omiljenom dresu, Asvelove fanove raduje dolazak Tomasa Ertela, ali ne deluje realno da će 12. ekipa u Evroligi savladati ubedljivo prvoplasiranu (21h).

Za kraj smo vam ostavili najbolje - Bitku za Bosfor između Vase Micića i Efesa i Kokoškova i Gudurića i njihovog Fenera!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Bitka za Bosfor" uvek je vatrena afera

Istanbulski derbi uvek je vatrena afera, ali bi ove sezone mogao da bude još žešći, pošto svega jedna pobeda deli Fenebahčea na 6. i Efes na 8. poziciji, poslednjoj koja vodi u sledeću fazu.

Taj meč na programu je od 18.45 h, a ako sebe smatrate pravim košarkaškim fanom, preporučujemo vam da ovu utakmicu nikako ne propuštate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading