(VIDEO) PA LJUDI, ŠTA TO RADITE?! Nagetsi PRODALI JOKIĆA, ni 4 na 1 u poslednjem napadu nije bilo dovoljno za pobedu nad Vizardsima!

Autor:

Sport

26.02.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić bez sumnje sanja o tome da igra sa još četvoricom sebe, pošto niko drugi očigledno ne može da isprati njegov košarkaški genije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nagetsi su imali šut za pobedio, ali je kontra 4 na 1 nekako propala...

Takav je slučaj bio i protiv Vašingtona, koji je posle katastrofalnog poslednjeg napada Denvera uspeo da pobegne sa pobedom od 112:110.

Retko u NBA bilo ko promašuje čistu kontru, pa čak i kada ima više defanzivaca.

Gotovo je nečuveno da tim koji je u kontri 4 na 1, makar to bilo nekoliko sekundi pre kraja, ne postigne koš, ali eto, "Džokerovi" saigrači uspeli su da se spetljaju, pa je Džamal Marej "uvalio" Kampacu šut u kolena koji Argentinac nije imao nikakve šanse da pogodi.

Novi poraz Nagetsa, već 15. u sezoni, bez sumnje je rasbesneo srpskog centra, posebno imajući u vidu da drugi put u osam dana gube od jedne od najgorih ekipa u ligi.

- Najviše me frustrira poraz, posebno posle onakvog poslednjeh šuta. Trojka je bila otvorena, lako je da razmišljamo da smo trebali na polaganje, ali da je Faku pogodio, slavili bi kao da smo osvojili titulu. Izgubljene lopte, čak 18 njih, bile su najveći problem, kao i poeni koje su postigli posle njih. Skokovi su bili problem u drugom poluvremenu, tako da imamo mnogo toga na čemu da poradimo - istakao je srpski Ol-star posle meča. 

Kao što je istakao, 18 izgubljenih lopti bile bi pogubne da u timu nisu dva igrača legendarnih ofanzivnih sposobnosti, pa su naš "Jokara" i Džamal Marej davali sve od sebe kako bi uzvraćali Bilu i kompaniji.

Jokić je meč završio sa 24 poena, 11 skokova i sedam asistencija, dok je Marej dodao 34 poena, čime je potvrdio da je u usponu forme i na putu da se ponovo pretvori u onog liga koji je bio instrumentalan na putu ka finalu Zapadne konferencije.

Ni to nije to bilo dovoljno na kraju, u meču u kojem je Bredli Bil ubacio 33 u pobedničkom timu, a Rui Haćimura mu se pridružio sa 20 poena i pet skokova. Rasel Vestbruk je ostvario "tripl-dabl" sa 16 poena i po 10 skokova i asistencija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bil je predvodio Vizardse do pobede sa 33 poena

"Srbin" Deni Avdija je ubacio dva poena uz dva skoka i asistenciju za 20 minuta na parketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading