POZNATO: Evo u kom sastavu Srbija igra protiv Švajcarske!

Autor:

Sport

20.02.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije će poslednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Švajcarske, igrati u istom sastavu kao u duelu protiv Gruzije.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Milojević

Pobedom protiv Gruzije od 92:66, reprezentacija Srbije je izborila učešće na Evropskom prvenstvu koje će se 2022. godine održati u Češkoj, Gruziji, Nemačkoj i Italiji.

Svega 43 sata nakon tog trijumfa, košarkaši Srbije će ponovo izaći na parket dvorane "Tbilisi Sports Palas", u meču šestog kola Grupe E, protiv Švajcarske.

Kako se navodi na sajtu KSS, nakon potvrđenog plasmana na EP, selektor Igor Kokoškov je odlučio da na meču protiv Švajcarske ukaže šansu igračima koji su bili u konkurenciji za tim od početka februarskog prozora.

- Biće to prilika i za neke mlađe igrače da pokušaju da izbore više minuta u dresu reprezentacije - dodaje se.

Utakmica Srbija – Švajcarska igra se u nedelju od 13.00. U prvom duelu ovih rivala, Švajcarska je u Espu pobedila Srbiju sa 92:90.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading