(VIDEO) "ORLOVI" U EKSTAZI: Milojević i Raduljica NISU KRILI ZADOVOLJSTVO posle plasmana na EP!

Autor:

Sport

19.02.2021

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Milojević pobedonosan je izašao iz svog debija na klupi Srbije, pa je na konferenciji za štampu zbog toga bio vidno raspoložen.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Milojević (treći sa leva) veoma je zadovoljan debijem na klupi Srbije

Zamenik Igora Kokoškova i Miroslav Raduljica govorili su za medije posle ubedljivog trijumfa Srbije nad Gruzijom rezultatom 92:66, kojom su obezbedili plasman na kontinentalno takmičenje 2022. godine.

- Odličan trud, čestitam onima koji su prvi put nastupali za Srbiju, a i celom timu, pošto smo ostvarili naše ciljeve. Ispunili smo zamisao taktičku, pa je to dovelo do pobede. U prvom poluvremenu nismo lako nalazili put do koša, ali se to promenilo u drugoj polovini, pa smo na kraju ostvarili cilj, koji je bio plasman na EP - istakao je popularni "Braduljica".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miroslav Raduljica

Milojević je zadovoljan što su uradili ono zbog čega su došli.

- Čestitam celom timu, odbrana je bila sjajna, pa je ona i presudila. Naši šutevi su ulazili, Gruzijski ne, pa smo danas prošli bolje - kratak je na početku bio nekadašnji trener Mege.

O debiju na selektorskoj poziciji rekao je sledeće.

- Bio sam potpuno opušten, ostatak trenera mi je pomogao, bila je bitna utakmica ali nisam imao neki specijalni osećaj. I kao igrač nosio sam se redovno sa pritiskom, tako da mi ništa nije bilo drugačije sada - istakao je svojevremeni as Partizana.

 

 

 

O Filipu Petruševu i njegovih 27 poena i šest skokova imao je samo reči hvale.

- Petruševova igra je neverovatna, i u regionalnoj ligi briljira, nismo znali kako će podneti pritisak, ali je on pokazao da neće imati problema sa tim - smatra on.

U predstojećem periodu moraže Srbija da se izbori i za plasman na Olimpijske igre, ali Milojević ne razmišlja trenutno o tome.

- Cilje da se kvalifikujemo na Olimpijske igre, ali danas ne razmišljam o tome - zaključio je Dejan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading