KEŠELJ: Tu sam, malo igram, malo ne... Nadam se da ću opravdati aplauz navijača!

Autor:

Sport

16.11.2017

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj je posle nekoliko utakmica na kojima se "nije skidao" dobio priliku protiv moskovskog CSKA.

RepublikaFoto: Starsportphoto/Srdjan Stevanovic
kešelj nije na nivou od pre nekoliko godina

Kešelj se posle sedam godina vratio na Mali Kalemegdan i došao je kao pojačanje. Kao iskusan košarkaš je trebalo da bude jedan od nosilaca igre, ali negde je zapelo...

Krilni košarkaš se od početka sezone muči da pronađe formu i češće je bio u "civilu" nego što je bio među 12 igrača koji su igrali. Čas se govorilo i da će Zvezda raskinuti ugovor sa njim.

- Za sada imam ulogu da se rotiram. Jesam, pa nisam u ekipi, treniram izuzetno naporno, trudim se da budem što bolji, da se nametnem, da dobijem šansu da igram i taj aplauz kada se pojavim na terenu mi izuzetno znači - rekao je Kešelj za Mondo i dodao:

- Nadam se da ću u skorijem periodu početi da ga opravdavam. Možda se stvorio neki pritisak, ne baš najsjajniji početak sezone, ali verujte da imam savršeno poverenje u svoj rad i sebe, tako da sam siguran da će sve doći na svoje mesto - istakao je krilni košarkaš.

Crveno-beli su izgubili od moskovskog CSKA (85:59), ali nema vremena da se tuguje, jer već u petak Zvezda gostuje Olimpijakosu.

- Raspored je takav kakav jeste, CSKA i Olimpijakos su ekipe koje godinama igraju fajnal-for, smenjuju se na tronu Evrope. Olimpijakos svake godine ima ambiciju da ulazi na F4, a mi treba da igramo na takvim utakmicama, da mladi igrači imaju priliku da se takmiče, da sazrevaju sa takvim ekipama... Možda smo protiv CSKA nametnuli sami sebi prevelika očekivanja i došli u ovakvu situaciju. Nadam se da to neće biti slučaj u Pireju - zaključio je Kešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NapredZvezda

17.11.2017 12:32

Marko je odlican kosarkas, treba ga sacekati jer moze mnogo da pomogne.