ZVANIČNO: Čović doneo DRASTIČNU ODLUKU usred Kupa Radivoja Koraća!

Autor:

Sport

13.02.2021

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno.

RepublikaFoto: Tanjug
Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović

Posle ispadanja u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, FMP Železnik je izvršio rokadu na klupi.

Umesto dosadašnjeg trenera Bojana Đerića, kormilo "pantera" će preuzeti Vanja Guša.

- Klub se ovom prilikom zahvaljuje Bojanu Đeriću na velikoj energiji i radu koji je uložio, preuzimajući privremeno ekipu u vrlo nezahvalnom trenutku. Tokom tog perioda tim je zabeležio vrlo važne pobede u ABA ligi u duelima sa Olimpija Cedevitom i Splitom. On će prema ranije utvrđenom dogovoru, ostati u klubu, i biće pomoćnik novog trenera Vanje Guše u stručnom štabu. Ime Vanje Guše (54 godine) vrlo je dobro poznato svim ljubiteljima košarke na ovim prostorima - navodi se u saopštenju FMP-a i dodaje se:

Bio je 6 godina član našeg kluba, vodeći mlađe selekcije KK FMP sa kojima je osvojio dve titule Evrolige, a tokom tog perioda formiran je i veliki broj igrača koji su, a i danas čine važan deo srpske košarke . Nakon toga svoju karijeru nastavio je da gradi na Bliskom Istoku, a povratak u srpsku košarku obeležio je odličnim rezultatima sa KK Zlatibor iz Čajetine u periodu od 2017-2019.godine kada je klub osvojio nacionalni kup, plasirao se u završnicu Kupa Radivoja Koraća i Superligu Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading