PANINI-BOGOVI: Ogromna čast za Dončića, Vučevića i NIKOLU JOKIĆA!

Autor:

Sport

12.02.2021

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albumi sa sličicama možda ne nose veliku vrednost u drugim sferama, ali kada je sport u pitanju, vaše mesto u jednom od njih, a kamoli "Paninijevom", znači da ste postali neko i nešto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić, Nikola Jokić i drugi Balkanci zauzeli su svoje mesto kao zvezde timova u "Panini" albumu

Kada je sjajni balkanski trio u pitanju, jasno je da su Jokić, Dončić i Vučević među najboljim košarkašima na svetu, ali ih je sada i ova prestižna kompanija uvrstila tamo gde im je mesto.

NBA album, u kome se nalazi još Srba poput Denija Avdije i Alekseja Pokuševskog, Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića, ne samo da je uvrstio ove zvezde, već ih je stavio tamo gde pripadaju: na pozicije lidera svojih timova.

Jokić munjevitom brzinom tutnji ka svom prvom trofeju MVP-a, dok njegov Denver uz njegovu sjajnu igru zauzima 7. poziciju sa skorom od 13-11, prevashodno zbog očajnog starta sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Dončić i njegov Dalas u još su gorem stanju, ali su konačno vezali pet pobeda i imaju čemu da se nadaju. Slovenac, standardno, beleži nerealne brojke i vodi svoj tim kao znatno iskusnjiji veteran.

Nikola Vučević već godinama tegli Orlando sa sobom u plejof, prošle godine konačno je nagrađen prvim pozivom na Ol-star, a ove godine mogao bi da ponovi taj uspeh, imajući u vidu da igra najbolju košarku u karijeri. Njegov Orlando trenutno je 13. na Istoku, ali to nije Nikolina krivica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vučević i Jokić u duelu

Sjajne vesti za njihove obožavaoce, koji će sada moći da ovekoveče momente njihove slave u svojim albumima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading