MUTA U EKSTAZI: Nikolić jasan, VOJVODINA MOŽE DA SE NOSI I SA ABA-LIGAŠIMA!

Autor:

Sport

11.02.2021

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stari trenerski lisac Miroslav Nikolić bio je jako ponosan na svoje igrače zbog trijumfa i poručio jasno i glasno - Vojvodina može da igra i ABA ligu!

RepublikaFoto: Starsport
Muta Nikolić predvodio je "Vošu" do istorijskog uspeha!

Prazan novosadski Spens ispratio je senzacionalnu pobedu svoje Vojvodine nad FMP u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, što je najveći učinak jednog tima iz KLS posle šest godina. 

- Čestitao bih momcima na želji da pobede i pokažu talenat. Meni je bilo važno da mi dobro odigramo, jer sa ovom selekcijom možemo da iznenadimo jače protivnike. Ovo je otprilike sličan kvalitet igrača kao FMP, ali oni su u prednosti od nas jer su odigrali mnogo više kvalitetnijih utakmica u ABA ligi. Evo, pala je i jedna ekipa iz ABA lige, mi se još borimo da kroz KLS uđemo u ABA 2 ligu. Vojvodina je pokazala da može da igra kvalitetnu košarku, čak i da se takmiči u ABA ligi - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

RepublikaFoto: Kss.rs
Košarkaši Vojvodine savladali su FMP

Muta nije štedeo reči hvale i zahvalnosti nakon trijumfa.

- Mi tek godinu dana radimo zajedno, zato hoću da pohvalim svoj stručni štab na perfektnom radu, ali i igrače što su me istrpeli jer sam težak čovek. Morao sam da ih ubedim (igrače) da mogu da pobede i jače od sebe. Pohvale idu i na račun uprave, pre svega predsednika kluba Bogdana Kuzmanovića koji maksimalno ulaže trud i finansije kako bi klub uspeo - dodao je on.

 

Vojvodinu u subotu očekuje Mega koja je u Novi Sad došla sa ciljem da osvoji Žućkovu levicu. Umesto nekih prognoza Muta Nikolić najavljuje veću minutažu u subotu za igrače koji su večeras igrali manje.

- Imamo dosta povređenih igrača, pre svih Beslaća i Savića, a pitanje je da li možemo da odigramo dve ovako kvalitetne utakmice u dva dana. Nas posle ovoga čeka i KLS. Oni koji su večeras igrali manje dobiće više šanse da se pokažu u subotu - zaključio je Muta Nikolić.

Polufinale između Mege i Vojvodine igra se u subotu od 18.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading