NEVEROVATNO: Istorija ne laže, evo zašto je Zvezdi POBEDA u Kupu Radivoja Koraća GOTOVO ZAGARANTOVANA!

Autor:

Sport

11.02.2021

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Dejana Radonjića gotovo je neprepoznatljiva pred početak kupa, ali ako se istorija ponovi, crveno-beli bi mogli da ponovo neverovatan uspeh.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Džoni O'Brajant predvodiće Zvezdine juniore u Novom Sadu

Završni turnir košarkaškog Kupa Radivoja Koraća, igra se u Novom Sadu, a Crvena zvezda zbog pandemije koronavirusa ima mnogo problema, pa će igrati sa nekoliko juniorima i Džonijem  O'Brajantom, koji je ranije zbog nediscipline odstranjen iz tima.

Poslednji put kada se završnica kupa igrala u Novom Sadu Crvena zvezda je prvi put posle 1975. godine osvojila to takmičenje, a jedan učesnik tog turnira se sada prisetio ovog turnira.

RepublikaFoto: Starsport
Čak i u ovim teškim vremenima, istorija stoji na strani crveno-belih

Milan Dozet je u karijeri nastupao za oba večita rivala, a u vreme kada se igrao Kup u Novom Sadu, on je nosio crveno-belo.

- Jednom davno je Crvena zvezda kretala na Kup u Novi Sad, sa puno povređenih igrača. Mislili su da se vraćamo već posle prve utakmice - prisetio se krilni košarkaš.

 

 

 

Tada je Goran Jeretin došao sa povredom na turnir, neki igrači su bili roviti, a u četvrtfinalu se igralo sa Partizanom. Savladan je večiti rival posle produžetka, a onda se produžetak igrao i sa Vojvodinom u polufinalu i Refleksom u finalu. Na kraju, osvojen je trofej!

- Vratili se jesmo ali posle tri utakmice i tri produžetka, sa peharom Kupa. Ne vidim razlog da ovaj put bude drugačije - naglasio je Dozet.

 

 

Crveno-bele u 21 h čeka prva prepreka na putu ka novom trofeju, a ako se istorija ponovi, "Delije" će imati novu generaciju heroja koju da slave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading