ŠEF BARANA BESAN POSLE PORAZA U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Pavićević POVILENEO, tvrdi da mu JE USKRAĆENO PRAVO NA SLOBODAN GOVOR!

Autor:

Sport

07.02.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Pavićević imao je krajnje bizarnu reakciju posle šokantnog poraza protiv Mege.

RepublikaFoto: ABA liga
Mihailo Pavićević održao je krajnje nesvakidašnju konferenciju za štampu posle praza od Mege

Trener Barana i njegov tim imali su pobedu na dlanu, Nidam i Jeremić pogađali su celo veče, Gordić je pokazao vrednost iskustva, ali je onda Keni Gejbrijel "prodao" meč nesportskim faulom nad Simonovićem i vratio Megu u život.

Poražen je Mornar 90:89. i to dvojkom "Skučija" Smita u poslednjoj sekundi.

Posle utakmice novinari su upitali Pavićevića za njegovo mišljenje, a on je tada opalio tiradu upućenu... pa, niko baš nije siguran kome.

Evropskim zakonom o ljudskim pravima dozvoljena je sloboda govora. Meni je na žalost to pravo uskraćeno pravilnikom ABA lige. Da ne bih stvarao troškove sebi i klubu, odgovor o tome kakva je bila utakmice je sledeći - Istakao je iskusni stručnjak, posle čega je zastao na par momenata.

Tada je naprasno ustao i napustio salu.

RepublikaFoto: ABA/Mega Soccerbet/Ivica Veselinov
"Skuči" Smit presudio je Baranima u poslednjim sekundama

Podsećanja radi, zbog isključenja na utakmici sa Crvenom zvezdom, a kasnije i komentara u javnosti, Mornar kao klub i njegov predsednik, trener i pomoćni trener novnačno su sankcionisani od strane ABA lige, dok je Pavićević bio suspendovan na jednu utakmicu.

Nikad luđa sezona u ABA ligi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading