KOŠARKAŠ PROVOCIRAO JOVANOVIĆA: Miličić pevao Čedi četničke pesme!

Autor:

Sport

05.02.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Miličić i Čedomir Jovanović na zajedničkom veselju, pa još jedan drugome naručuje nacionalističke pesme!

RepublikaFoto: Starsport
Darko Miličić

Zvuči kao naučna fantastika, ali upravo to se desilo na jednoj proslavi nove godine koje se prisetio lider LDP.

- Otišao sam na novogodišnju proslavu Instituta Dedinje. Pozvao me Boško Ðukanović. Okupili su se lekari i dosta ličnosti iz javnog života. Nisam ni gledao ko je sve tu. U jednom trenutku, neko uzima mikrofon i kaže: "A sad samo za velikog gospodina" i pokaže na mene. Ja pogledam ko je, a ono Miličić, koji nosi crnu majicu sa likom Ratka Mladića i peva "jedno jutro na uranku je*e četnik muslimanku, ona sva u krvi, on joj bio prvi" - opisao je Jovanović situaciju u kojoj se našao.

On je dodao da su svi gosti bili zgroženi, kao i on koji nije mogao da veruje kada je video da je to bivši košarkaš. Prema Čedinim rečima, najneprijatnije je bilo dr Đukanoviću, koji je sedao sa njim za stolom. Naime, Miličić i Đukanović su dobri prijatelji, a upravo ga je on 2015, kao predsednik Metalca, doveo u klub iz Valjeva.

- Sedeo sam sa suprugom, a Boško Ðukanović je spustio glavu. Tu su bili ljudi, akademici. Neki normalan svet, a Darko sa tri-četiri druga došao da me provociraju. Situacija se zakuvala. Sreća, pa je došla policija i to se smirilo. Posle sam čuo da je imao neku tragediju, žao mi je zbog toga. Možda se promenio ili pokajao zbog nečega što je radio - dodao je Jovanović.

RepublikaFoto: TV Happy/printscreen

Povodom Jovanovićeve priče Srpski telegraf je pozvao i Miličića. On nam je zahvalio na želji da čujemo i njegovu stranu priče, ali u svom stilu.

- Nemam vremena za budalaštine. Čujemo se neki drugi put, pozdrav, brate - rekao nam je Darko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading