NEREALNO: Miljenik "Delija" i igrač crno-belih OTERALI IGRAČA NBA KALIBRA, "Grobari" ambiciozni sa svojim željama!

Autor:

Sport

04.02.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomas Robinson i Bašekšehir ugovorili su raskid ugovora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tomas Robinson napustio je Bašekšehir

Nekadašnji 5. pik na NBA draftu napustio je Tursku posle osam utakmica u domaćem prvenstvu.

On je na tim mečevima beležio 11,3 poena i 8,6 skokova, pa ga posle vesti da Erika Mika napušta Partizan mnogi "Grobari" već vrbuju po društvenim mrežama. 

Robinson nije opravdao očekivanja od kada je izabran pre Bredila Bila i Demjana Lilarda na draftu, dok u Evropi igra promenljivo. Njegove brojke izgledaju impresivno, ali retko kada se prevedu u pobede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robinson u dresu San Antonija

Robinsonov odlazak okinuli su dolasci dvojice Srba, Stefana Jankovića i Vladimira Štimca, u Bašekšehir, pa bi bilo krajnje zanimljivo ako bi on završio u crno-belom dresu.

Amerikanac je inače u karijeri igrao još i za Sakramento, Hjuston, Portland, Filadelfiju, Bruklin, Lejkerse, Himki, Beikong i Mejn Red Kloze.

Za sada naznaka da je tako nešto na pomolu nema, kao destinacije pominju se Kina, povratak po treći put u Himki, Ređio Emilija, pa čak i povratak u SAD, u "Dži lig", čiji "balon" pred plejof se uskoro formira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading