Luka Dončić posle šestog poraza za redom: NA MUCI SE POZNAJU JUNACI!

Autor:

Sport

02.02.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih Evropljana u NBA veoma je frustriran zbog loše forme svog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić možda nije doneo pobedu svom timu protiv Sansa, ali jeste nešto mnogo bitnije

Kada su bili na četiri poraza za redom, pričalo se o potencijalnom trejdu. Sada kada su dostigli Mevsi šest neuspeha za redom, Slovenac još jednom pokazuje zašto će se o njemu pričati u istom dahu sa Viltom, Karimom, Medžikom, Džordanom i drugima kada završi karijeru.

Umesto da besni, da se prenemaže i da postavlja nerezonske zahteve, Dončić gleda u prošlost kako bi poboljšao budućnost Dalasa.

- Moramo ostati pozitivni. U ovakvim momentima saznajemo najviše o sebi. Čvrsti smo i držimo se zajedno, što je odlika svakog legendarnog uspešnog tima iz prošlosti NBA. Već izgledamo bolje na poslednja dva meča, tako da verujem da možemo i mi da pokažemo koliko smo veliki i da prekinemo ovaj niz - istakao je veoma motivisani Luka Dončić posle poraza od Finiks Sansa, kada je u završnici propustio priliku da donese pobedu svom timu.

I pored teškog dana u kancelariji Dončić prosečno beleži 27,4 poena, 9,4 asistencije i 9,2 skoka po utakmici, pa Rik Karlajl, Mark Kjuban i ostale "glavešine" Mevsa mogu mirno da spavaju, svesni da Donča neće stati dok ne preokrene Dalasov kritičan niz.

 

Blago Bobanu Marjanoviću sa ovakvom zverkom među saigračima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading