PA ZAR BAŠ SADA?! Denveru ZABRANJEN IZLAZAK NA teren, PROTIVNIK UMALO UGROZIO JOKIĆA I SAIGRAČE!

Autor:

Sport

02.02.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić i njegovi saigrači "za dlaku" su izbegli susret sa opasnom bolešću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Nagetsi nisu mogli da nastupe zbog pozitivnog testa u taboru Detroita

Denver je trebao kod kuće u Koloradu da ugosti Detroit, ali je taj meč u poslednoj sekundi otkazan zbog otkrivenog pozitivnog slučaja kovida u taboru Pistonsa.

Taman što su se Nagetsi zahuktali, kad ono opet pauza.

Naš "Jokara" i njegov tim savladali su u prošlom kolu Juta Džez i prekinuli im seriju od 11 vezanih pobeda, pa su se nadali da će moći da nastave pobednički niz, ali će sada morati do kraja nedelje da čekaju da vide kakvo će stanje biti sa Pistonsima pre nego što nastave borbu za plejof. 

Imajući u vidu da su oni trebali čak tri meča da igraju u sledećih sedam dana, realno je da će sve te utakmice morati da budu pomerene.

Dok je Denver dobio neželjni slobodan dan, Dalas Maveriksi poraženi su od bezvremenog Krisa Pola i Finiks Sansa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kris Pol je predvodio Sanse do pobede nad Dalasom

Uprkos dva poena prednosti koja su imali na 10 sekundi do kraja meča, Luka Dončić i ekipa su gledali kako Devin Buker trojkom rešava susret - 108:109.

Dončić je još jednom predvodio Dalas odlično partijom, upisao je 25 poena, osam asistencija, pet skokova, dve blokade i dve ukradene lopte (uz četiri izgubljene), ali to nije bilo dovoljno da se sačuva minimalna prednost u finišu.

 

 

 

Buker je time stigao do 24 poena, a u redovima FIniksa je dominirao Kris Pol sa 34 poena, devet skokova i devet asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading