MILIJARDERSKI KLUB SVE VEĆI: Legenda se pridružuje Mesiju, Ronaldu, Vudsu i Mejvederu među najbogatijim sportistima!

Autor:

Sport

30.01.2021

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako zaraditi milijardu dolara, ali je Lebronu Džejmsu to konačno pošlo za rukom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms ušao je u "klub milijardera"

Vladajući NBA šampion sa LA Lejkersima godišnje zarađuje u proseku oko 95 miliona dolara, pa je "Forbs" proračunao da je početkom 2021. ušao u ekskluzivni klub sportista koji su zaradili milijardu ili više.

Članovi tog kluba mogu se nabrojati na jednoj ruci, a to su Kristijano Ronaldo, Leo Mesi, bokser Flojd Mejveder, golfer Tajger Vuds, a sada i "Kralj" Džejms.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo i Mesi imaju novo društvo među najplaćenijim sporistima

Čak 64 miliona Lebronove godišnje zarade potiče od sponzorstava, pa reklamira sve od Pepsija, preko Najka, Volmarta i još mnogo toga.

Gotovo je nerealno koliko više zarađuje od svojih kolega, pošto je drugi na spisku od NBA igrača Stef Kari sa "svega" 74 miliona dolara godišnje.

 

Kada se uzme u obzir još i Džejmsovo učešće u novom "Spejs Džemu", filmu koji je Majkl Džordan originalno proslavio, neće biti zime za porodicu Džejms, a bogme ni za sledećih deset naraštaja njihove loze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading