BOGDANOVIĆEVA PARTIJA KARIJERE: Sa sedam trojki SRUŠIO Dončića, Dalas NEMOĆAN!

Autor:

Sport

30.01.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo veče u NBA.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Košarkaš Dalasa Luka Dončić na meču protiv Jute

Noć između petka i subote u NBA obeležili su košarkaši sa ovih prostora, Nikola Jokić i Bojan Bogdanović. Dok je Srbin brojao do 35 u porazu Denvera od San Antonija, Hrvat je sa 32 koša bio najzaslužniji za pobedu Jute nad Dalasom rezultatom 120:101.

Bogdanović je pogodio čak sedam trojki iz 11 pokušaja, a upisao je i dve uhvaćene lopte. Za Džez odlični su bili i Konli sa 22 poena i devet asistencija, odnosno Gober koji je imao dabl-dal od 17 koševa i 12 uhvaćenih lopti.

U poraženom sastavu, standardno je prednjačio vek Luka Dončić sa 25 koševa, šest skokova i sedam asistencija, dok je srpski centar Boban Marjanović na parketu proveo četiri minuta i za to vreme je uhvatio tri lopte.

Atlanta, bez Bogdana Bogdanovića, je uspela da nadigra Vašington (116:100), a Bruklin je "razmontirao" Oklahomu, uprkos neigranju Kevina Durenta sa čak 147:125.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading