BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Ljubimac Delija pred POTPISOM za Zvezdu!

Autor:

Sport

29.01.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike promene na Malom Kalemegdanu.

RepublikaFoto: KK Mornar/MEDIA pro
Košarkaši Crvene zvezde

Crvena zvezda nalazi se u potrazi za pojačanjem pod košem, a prvi izbor je Vladimir Štimac saznaje B92.net.

Nekadašnji reprezentativac Srbije slobodan je na tržištu već nekoliko nedelja, od odlaska iz Kine, i na povratku na Mali Kalemegdan insistira trener Dejan Radonjić.

Trenutno postoje određene "kočnice" u pregovorima dve strane, finsijske, ali i druge, ali postoje šanse da se sklopi dogovor i Štimac četvrti put obuče dres kluba čiji je veliki navijač.

Štimac je prošlog leta otišao iz Zvezde jer nije video svoju ulogu kod novog trenera Saše Obradovića, ali po povratku Radonjića mnogo toga se izmenilo, a poznato je da su dobro sarađivali u jednoj od najboljih sezona Zvezde u istoriji kluba (2015/2016).

Stvar bi mogla da se ubrza posle odluke crveno-belih da suspenduju Džonija O'Brajanta zbog verbalnog sukoba sa Radonjićem.

RepublikaFoto: Starsport

Crvena zvezda u ovom trenutku imao samo dvojicu klasičnih centara Lendrija Noka i Ognjena Kuzmića, a kao pomoć je tu Marko Jagodić-Kuridža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading