DRAMA U PARIZU: Posle meča Metropolitana i Trenta situacija je JASNIJA u Partizanovoj grupi!

Autor:

Sport

26.01.2021

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Metropolitana savladali su u Parizu Trento sa 92:86 posle produžetka u okviru 3. kola Top 16 faze Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Džoš Perkins

Francuski tim je sada na 3-0 skoru, dok je Trento na 1-2.

Veoma zanimljiva utakmica odigrana je u glavnom gradu Francuske.  Trento je sjajno otvorio utakmicu u Francuskoj, kao i u Italiji prošle nedelje protiv Lokomotive i primio je samo devet poena za četvrtinu. Imali su +12 posle prve deonice, ali je onda Metropolitan odlično zaigrao u drugom kvartalu. Stigli su Trento i izjednačili, pa je na poluvremenu bilo nerešeno.

U trećoj četvrtini je za nijansu bio bolji Trento i sa +3 ušao u poslednjih 10 minuta, gde smo gledali rezultatsku klackalicu od početka do kraja. Timovi su se smenjivali u vođstvu i niko nije uspeo da se odlepi pred poslednja dva minuta.

Trento je u poslednji minut ušao sa tri poena prednosti, zahvaljujući Toto Foreju. Mišino na 23 sekunde do kraja pogađa za dva i smanjuje zaostatak domaće ekipe na samo jedan poen. Odmah je usledio faul i Morgan sa dva penala vraća Trento na +3. Metropolitan se spetljao, izgubio loptu, pa je opet došao u posed, pošto je Martin pokušao da dvojkom reši utakmicu na dve sekunde do kraja, umesto da je čekao faul ili da vreme istekne. Francuzi su imali te dve sekunde i kaznili su glupost Martina. Trojku je pogodio Braun i otišlo se u produžetak.

 

 

Psihološku prednost imao je domaći tim i lako rešio meč u produžetku.

Do pobede su ih predvodili Mišino sa 23 i Arči Gudvin sa 21 poenom. Braun je dodao 19 poena.

U poraženom sastavu istakli su se Viljams sa 21 i Mej sa 20 poena.

Partizan u sredu od 17:30 gostuje Lokomotivi Kubanj.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading