JOKIĆ OSTAVIO AMERE U ČUDU: Hladnokrvni Srbin NE ŽELI PRIZNANJE!

Autor:

Sport

26.01.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Nikola Jokić je upisao novi dabl-dabl u pobedi nad Dalasom, a Jokić ne bi bio Jokić da posle meča nije izdominirao na konferenciji...

RepublikaFoto: youtube.com/Denver Nuggets
Nikola Jokić

Centar Denvera je ponovo potvrdio svoju skromnost posle utakmice kada je rekao da to što je uradio nije ništa posebno, pa je više vremena proveo hvaleći neverovatnog Luku Dončića nego svoje priznanje za MVP-ija nedelje.

- To za igrača nedelje, to su samo dve-tri-četiri utakmice, to može da uradi svako ko ima šansu da igra ovoliko minuta kao ja, tako da nije to neko veliko dostignuće- rekao je Jokić kome očigledno individualna priznanja ništa ne znače!

Kad je upitan o Dončiću, koji je napravio tripl-dabl sa 35 poena, 11 skokova, 16 asistencija, uz četiri ukradene lopte, Srbin nije štedeo reči hvale.

 

 

 

- Luka zna da prepozna igru, agresivan je, zna da iznudi faul, bolje šutira trojke ove sezone, pa način na koji upošljava svoje saigrače… Mislim da je stvarno jedinstven. Misliš da znaš šta će da uradi, a on te uvek iznenadi. Lepota je gledati ga, a i igrati protiv njega, stvarno možeš dosta da naučiš od Luke- rekao je Jokić.

Trijumf nad Dalasom bio je četvrti uzastopni, od čega su tri bila u gostima, što je znatno bolje nego na samom početku sezone. 

- Valjda je odbrana je nekako tu, bolje šutiramo. Svake noći je drugačija. Nekad je odbrana, nekad šut, a večeras su rezervni igrači bili odlični. Pobedili smo, to je najvažnije. Bila je utakmica i gore i dole, vodili, pa izjednačili, pa pobedili u završnici. Najbolje je kad se pobedi- kratko je rekao Jokić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading