(VIDEO) NBA U NEVERICI: Nova NADREALNA PARTIJA Jokića, Denver slavio posle DVA PRODUŽETKA!

Autor:

Sport

24.01.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa su posle produžetaka savladali Finiks Sansesa 120:112, a novu maestralnu partiju pružio je Nikola Jokić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Srpski as je meč završio u velikom stilu, 29 poena, 22 skoka i 6 asistencija.

Sjajno je Jokić kontrolisao skok tokom čitave utakmice, imao je 7 ofanzivnih i 15 defanzivnih skokova, ali je zbog dobrog šuta iz igre Finiks bio u prednosti tokom prvog poluvremena, koje se završilo rezultatom 61:58.

Tokom prvih šest minuta treće četvrtine maltene da nije ni bilo poena, a Finiks je taj deo meča pripisao sebi sa 16:15.

Potom je počela prava drama, rezervisti Denvera su podigli tempo, uspeli da vrate prednost na stranu Nagetsa, a u poslednja dva minuta se igrala jako dobra odbrana i delovalo je kao da će Finiks pobediti.

Ostao je jako malo vremena kada je Džamal Marej preuze.o odgovornost na sebe i trojkom u poslednjoj sekundi obezbedio produžetak Denveru za 98:98

Bilo je napetu u prvom produžetku, delovalo je kao da je Nikola Jokić rešio pitanje pobednika kada je u poslednjih 10 sekundi izveo sjajan roling na niskom postu i poentirao uz faul.

 

 

 

Ipak, na drugoj strani je aktivan bio Džej Krauder, pogodio trojku i sa 106:106, ušlo se u novi produžetak. Samo 6 poena je Finiks upisao u tom delu susreta i Denver je upisao pobedu rezultatom 120:112.

Pored Jokića istakao se Džamal Marej 26 poena, Džamajkl Grin 16, a Majkl Porter Džunior 14. Na drugoj strani, po 21 poen Kraudera i Pola, 19 Kema Džonsona i 17 Diandre Ejtona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading