KOGA DA SE PLAŠIMO? Trener Mornara PRETI Zvezdi!

Autor:

Sport

23.01.2021

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević, pred derbi 16. kola ABA lige protiv Crvene zvezde, izjavio je da ovaj susret ima veliki značaj za oba tima.

RepublikaFoto: Starsport
Mihailo Pavićević

Mornar će u nedelju od 19 sati ugostiti beogradske crveno- bele u dvorani Topolica.

- U pitanju je veliki ulog. Zvezda dolazi kompletna, igrači koji su bili van stroja ponovo su u ekipi, tu mislim na Lojda i ovog novog centra. Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Nemamo razloga da se plašimo bilo koga, cenimo izuzetno Zvezdu, ali naše igre u poslednjih mesec dana i naš sastav daju nam za pravo da verujemo u sebe- rekao je Pavićević za klupski sajt.


Barani trenutno drže prvo mesto u ABA ligi sa 12 pobeda i dva poraza, dok je Zvezda na skoru 10-2.

- Ući ćemo u taj meč kao u svaki drugi. Naš cilj pre početka prvenstva bio je da uđemo u plej-of. Onaj ko dobije imaće velike šanse da završi regularni deo prvenstva na prvom mestu, uz svo dužno poštovanje prema Budućnosti, Cedeviti i Igokei, ekipama koje se sa nama ravnopravno bore za jedno od prva četiri mesta- zaključio je Pavićević.
RepublikaFoto: : Borac/Dusko Radisic

Košarkaš Milko Bjelica se nada pobedi svog tima.


- Crvena zvezda je izuzetno kvalitetan protivnik. Dolaskom novog trenera Radonjića ekipa mnogo bolje izgleda. To potvrđuje i pobeda protiv Reala u gostima, što je stvarno veliki rezultat. Ali, mislim da mi treba da se okrenemo sebi i da se spremimo što je bolje moguće. Svesni smo važnosti i težine utakmice. Nadam se povoljnom ishodu- rekao je Bjelica.

 

Isto želi i centar Uroš Luković.

- Vrlo važna utakmica za nas. Mislim da ćemo tom pobedom osigurati prvo mesto na tabeli, što će značiti u nastavku prvenstva prednost domaćeg terena. Veoma motivisano ulazimo u tu utakmicu i nadam se pobedi- poručio je Luković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading