RADONJIĆ SA VELIKIM RESPEKTOM POSLE PORAZA: Previše smo grešili...

Autor:

Sport

22.01.2021

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u Beogradu od Barselone sa 72:60 u utakmici 21. kola Evrolige, a trener crveno-belih Dejan Radonjić je otkrio razlog poraza od španskog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

- Čestitam Barseloni na pobedi. Igrali su bolje od nas večeras. Početak utakmice je bio loš, kao i start drugog poluvremena. Nije bilo dobro, previše problema sa skokovima, imali su 17 uhvaćenih lopti više od nas, a mi i mnogo problema s otvorenim šutevima jer nismo mogli dosta toga da pogodimo- rekao je Radonjić i dodao:

- Barselona figurira kao jedan od tima koji idu u borbu za trofej. Pobeđivali su bez Dejvisa i Mirotića, srušili CSKA u Moskvi bez njih što samo pokazuje njihov kvalitet. Bilo je momenata kada smo pravili greške. Previše promašenih slobodnih bacanja, neiskorišćene dobre situacije, što nas nije ostavilo konkurentnim protiv ovakvog protivnika.

Crvenu zvezdu već u nedelju čeka derbi ABA lige u Baru protiv Mornara, a zatim sledi dupli program s gostovanje Efesu u Istanbulu, te meč protiv Asvela u Beogradu...

RepublikaFoto: Starsport

- Svi imaju neke svoje probleme i svako se bori s njima na drugačiji način. Naš raspored je težak, mi vreme između utakmica koristimo da se odmorimo i popravimo neke stvari koje smo grešili. Čeka nas trening i put za Bar, gde igramo protiv Mornara koji ima sjajan rezultat i pokazao je da zaslužuje da bude u vrhu, imaju jako velike ambicije. Posle toga put u Istanbul, pa Asvel... Trudićemo se da pronalazimo u hodu najbolja moguća rešenja. Neki igrači večeras nisu pogađali šuteve koje ranije jesu, ali verujem da ćemo doći do cilja.

 

Prve minute posle više od mesec dana upisao je Džordan Lojd, dok je evroligaški debi u crveno-belom dresu imao Lendri Noko. Kod obojice se vidi odsustvo takmičarskog ritma, ali Radonjić ozbiljno računa na obojicu.

- Oni su uradili nekoliko treninga sa ekipom. Lojd samo dva, Noko je bio nešto duže s nama. Ali, malo je to vreme da bi se dao neki konkretniji sud. Očekujemo da oni, kao i svi ostali daju svoj doprinos, kako bismo ostvarili ono što želimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading