ITALIJAN PONIŽEN: Trinkijeri u svom gradu doživeo BRODOLOM!

Autor:

Sport

21.01.2021

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Olimpije iz Milana savladali su na svom parketu ekipu minhenskog Bajerna rezultatom 75:51.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Bivši trener Partizana, a sada bavarskog tima, Andrea Trinkijeri vratio se u svoj rodni grad, ali se ni najmanje nije lepo proveo.

Njegovi igrači su potpuno podbacili, odigrali jedan od najgorih mečeva u sezoni i izgubili sa čak 24 poena razlike. Italijanski tim nije odigrao preterano dobar ofanzivan meč, koliko defanzivno, jer su zaustavili apsolutno sva oružja rivala.

Tako je najefikasniji igrač susreta bio Serhio Rodriges sa "samo" 14 poena, a Kevin Panter je za "manekene" dodao 12 koševa.

U poraženom sastavu je najistaknutiji i jedini sa dvocifrenim učinkom bio Džoš Rejnolds sa 12 poena. Srpski reprezentativac Vladimir Lučić je meč završio bez ijednog poena i sa samo tri uhvaćene lopte.

U poslednjoj utakmici večeri Asvel je sa 90:77 savladao Valensiju.

RepublikaFoto: Euroleague.net

U toj utakmici najbolji je bio Nikola Kalinić sa 18 poena, ali mu je to slaba uteha pošto je njegov tim upisao 10. poraz u sezoni. U taboru francuskog tima se istakao Vilijam Hauard sa 17 poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading