ŠTA SE DEŠAVA SA BJELICOM? Trener Kingsa konačno progovorio i dao IZNENAĐUJUĆI ODGOVOR!

Autor:

Sport

21.01.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Nemanja Bjelica već peti meč zaredom ne igra u dresu Sakramento Kingsa što je izazvalo spekulacije o odlasku iz kluba!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Sakramento je prošle noći izgubio od Klipersa sa 15:96, a u rotaciji trenera Luka Voltona ponovo nije bilo mesta za srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu.

"Belom" je prvo smanjena minutaža ove sezone, a potom ga nije bilo na parketu.

Volton je konačno progovorio na tu temu, i rekao da će se "uskoro vratiti u tim" i da je to zajednički dogovor.

Prvo je pred meč objasnio da neće nastupiti zbog "ličnih problema", a potom je na konferenciji za medije upitan da ponudi malo više detalja.

RepublikaFoto: Ap photo
Luk Volton

- Postoje neke lične stavi sa Bjelicom i to je sve što ću reći. U stalnoj smo komunikaciji sa njim i vrlo smo sigurni u njega kao igrača i dalje. On je deo tima i vrlo je dobar košarkaš- rekao je Volton i rekao da to nema veze sa njegovim kvalitetom.

 

Bjelici je ovo treća sezona u Sakramentu, ujedno i poslednja godina ugovora sa Kingsima, a u dosadašnjih deset mečeva u proseku je beležio 6.6 poena i 3.6 skokova po meču.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading