PAKAO U PARTIZANOVOJ GRUPI: Trento IMPOZANTAN protiv Lokomotive!

Autor:

Sport

20.01.2021

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promena stanja dogodila se u Partizanovoj grupi u Top 16 fazi Evrokupa.

RepublikaFoto: www.eurocupbasketball.com
Trento - Lokomotiva Kubanj

Nade Partizana porasle su posle drugog meča grupe F u Evrokupu, gde je Trento savladao Lokomotivu iz Kubanja rezultatom 96:84.

Crno-beli su od Metropolitansa sinoć pregaženi, ali je zato Trento, koje su crno-beli savladali u prvom kolu Top 16 faze, pobedom zakomplikovao situaciju.

Sada jedino Parižani imaju dve pobede, dok Partizan i Trento imaju skor od 1-1. Rusi kaskaju sa dva poraza, ali u Evropi ništa nije nerealno.

RepublikaFoto: www.eurocupbasketball.com
Trento - Lokomotiva Kubanj

Utakmica se igrala u naletima, pa su najpre Italijani prvu deonicu dobili 27-12, da bi se Rusi oporavili do treće i razbili Trento 32-13 u tom kvartalu.

RepublikaFoto: www.eurocupbasketball.com
Trento - Lokomotiva Kubanj

Završnica je bila još uzbudljivija, ali je američki tandem Trentea presudio, pa su Vilijams i Mej na kraju sa 17, odnosno 25, poena nadjačali Kroforda i njegovih 20.

 

Četa Saša Filipovskog ima dosta toga da ispravi pre sledećeg meča, ali sada barem imaju veće šanse da naprave veliki uspeh plasmanom u sledeću fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading