BORIĆE SE ZA TITULU U NBA: Reprezentativac Srbije isforsirao trejd, ODLAZI NA DESTINACIJU IZ SNOVA!

Autor:

Sport

20.01.2021

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost Nemanje Bjelice nešto je jasnija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica mogao bi uskoro da se nadmeće za NBA prsten!

Kako prenosi Džon Holindžer, budućnost Nemanje Bjelica mogla bi u sebi sadrži NBA prsten!

Krilnog centra iz Srbije uveliko seljakaju po NBA, nije više deo rotacije Kingsa, pa je samo pitanje vremena kada će napustiti glavni grad Kalifornije. 

Bjelica nikada nije krio želju da hoće da se bori za titulu u najjačoj ligi na svetu, pa bi sada kao prekaljeni veteran u svojoj 32. godini konačno mogao da dobije svoju želju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelicu traži Bred Stivens i Boston Seltiksi

Holindžer javlja da se za bivšeg MVP Evrolige zanimaju Boston Seltiksi, a ako je suditi po ostalim ponudama koje smo analizirali kada je reprezentativac naše zemlje u pitanju, ekipa Breda Stivensa zasigurno može najviše da ponudi u trejdu.

Kao opcija pominje se neka kombinacija Tremonta Votersa, Dževontea Grina, Semija Odželeja ili Romea Lengforda, koji svi gotovo deceniju mlađi od Srbina i mogu da predstavljaju deo neizvesne budućnosti Kingsa.

 

 

 

U Bjelici Stivens dobija provereniju opciju, pa bi pored Tompsona, Tejtuma, Brauna i Vokera mogao da se savršeno uklopi sa svojim sjajnim šutem sa distance i dužinom u odbrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading