RASPRŠENI SNOVI CRNO-BELIH: Sad je jasno, Partizan ostaje bez PLEJ-OFA ABA lige!

Autor:

Sport

20.01.2021

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Igokee savladali su u Laktašima Krku sa 77:64 u okviru 15. kola ABA lige.

RepublikaFoto: Photo: Igokea/Nikola Vuruna
Markus Pejdž na duelu sa Igokeeom

Nadali su se navijači Partizana da bi Krka mogla da iznenadi Igokeu, i tako uveća šanse crno-belima za plasman u plej-of, ipak to se na kraju nije desilo, a veoma lako je moglo.

Slovenci su bili daleko bolji rival u prvom poluvremenu, pogađali su iz svih mogućih i nemogućih pozicija, pa su posle 20 minuta vodili sa 47:34.

Na startu treće četvrtine ubacili su još jednu neverovatnu trojku i otišli na ogromnih +16, ipak od tog trenutka situacija na terenu se menja iz korena. Igokea pravi seriju od 14:0 i prilazi na 50:48.

Do kraja perioda domaćin je potpuno preokrenuo, da bi u četvrtoj četvrtini iskoristio šansu da ubedljivo savlada žilavog rivala.

Igokea posle 14 mečeva ima 11 pobeda i tri poraza, te je tako za još jedan trijumf pobela Partizanu, koji sada jedino može da se nada nekom velikom čudu do kraja regularnog dela sezone.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading