PLJUŠTE MILIONI U ISTANBULU: Selektor "Orlova" ODREŠIO KESU, stiže TREĆE NBA POJAČANJE!

Autor:

Sport

19.01.2021

16:48 >> 16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okuražen dobrim startom Marka Gudurića od povratka u Fener, Igor Kokoškov posegao je još jedanputa za NBA kako bi pojačao klub u nastavku sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Posle Marka Gudurića i Džanana Muse u Fener stiže još jedno NBA pojačanje!

Sve bolje izgledaju Turci, kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni, Džanan Musa stigao je neposredno posle Gudurića, ali je selektor Srbije odlučio da mu je potreban još jedan centar kako bi zaista pojurio trofeje na oba fronta.

U Turskom prvenstvu posebno će biti teško Feneru da stigne neporaženi Efes, koji inače ima skor 16-0, ali bi velika pomoć u tome mogao da bude Kajl O'Kvin.

Ovaj 30-godišnjak visok je 206 centimetara i iz NBA donosi ogromno iskustvo stečeno tokom osam sezona u najjačoj ligi na svetu.

Igrao je za Orlando, Njujork, Indijanu i Filadelfiju, gde je uglavnom bio rezerva Ol-star centrima poput Nikole Vučevića, Roja Hiberta i Džoela Embida. 

U Njujorku je pružao najbolje partije, a prošle sezone je nastupio na 29 mečeva za Filadelfiju.

 

 

 

Nije za njegove usluge tokom prelaznog roka bilo interesovanja u Americi, pa se otisnuo ka Evropi, gde se nada da će pojačati tanku centarsku rotaciju iza sjajnog Jana Veselog.

O finansijskom aspektu dogovora ne zna se mnogo, ali se nagađa da će iznos biti milionski, a da je ugovor standardnih 1+1 za Amerikance na starom kontinentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading