(VIDEO) SVE GLASNIJE SE ČUJE: Nemanja Bjelica ZAVRŠIO sa Kingsima!

Autor:

Sport

18.01.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi su rezultatom 128:123 poraženi od Nju Orleans Pelikansa, a srpski as Nemanja Bjelica ponovo nije dobio nijedan minut!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Kingsi nisu odigrali loše, čak naprotiv, pogotovo Dieron Foks koji je odigrao svoj najbolji meč u dresu Sakramenta ubacivši 43 poena, uz 13 asistencija, 4 skoka i 4 ukradene lopte.

On je tako postao prvi igrač u modernoj eri Sakramento Kingsa koji je imao najmanjen 40 poena i najmanje 10 asistencija. Poslednji koji je to uradio bio je Nejt "Tajni" Arčibald u dresu Kanzas Siti Kingsa.

Srpski reprezentativac, Nemanja Bjelica, ponovo nije dobio šansu. Luk Volton mu nije dao niti jedan jedini sekund, što je podgrejalo priče o njegovom odlasku iz Kingsa.

Marvin Begli je svoje minute iskoristio ubacivši 26 poena uz 10 uhvaćenih skokova, a Badi Hild je imao 18 uz 5 pogođenih trojki.

Na drugoj strani se istakao sjajni Zajon Vilijamson sa 31 poenom i 6 skokova, dok je Brendon Ingram imao 22, Bledso 21, a Adams 12 uz 15 uhvaćenih skokova.

Pol Džordž nije imao milosti protiv svog nekadašnjeg tima i Los Anđeles Klipersi su rezultatom 129:98 prosto "pregazili" Indijana Pejserse.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading