U PARTIZANU SU PALI SA MARSA! Stručnjak ŽESTOKO isprozivao crno-bele zbog SRAMNOG POTEZA!

Autor:

Sport

15.01.2021

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan: Svima smo dezinfikovali ruke i noge, merena im je temperatura i nosili su maske.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Demolirao je Partizan Trento u prvom meču top 16 faze Evrokupa (71:43), nošen podrškom stotinak navijača s tribina. Proslavili su košarkaši crno-belih posle meča pobedu, pevajući zajedno sa pristalicama čuvene stihove: "Volim ga ko oka dva..." I sve bi to bilo normalno da prisustvo publike u hali sportova "Ranko Žeravica" nije bilo zabranjeno mesecima, kao i na svim ostalim sportskim događajima, zbog strogih pravila borbe protiv korone, koja je propisala država.

STRUKA JASNA

Bahato ponašanje iznerviralo je srpsku javnost, a posebno lekare, koji živote daju da bi spasavali one koji se zaražavaju koronom na skupovima poput ovog u hali na Novom Beogradu. Jedan od njih je i doktor Slobodan Ovuka, direktor opšte bolnice u Pančevu.

- Ljudi nisu svesni u kakvoj situaciji živimo skoro godinu dana. Da li će biti navijača nije slobodna odluka pojedinca ni politika, već epidemiologija. Oni koji dozvoljavaju i pravdaju prisustvo publike u halama, ali i sami navijači, kao da ne žive na ovoj planeti, koja je cela u pandemiji godinu dana. Ne znaju oni šta smo mi prošli u bolnicama, pogotovo u novembru i decembru. Nas lekare i naši najbliži zaobilaze, a oni bi na utakmice. Svi smo se uželeli sporta, pozorišta i bioskopa, ali kad ovo prođe, biće i toga - rekao je Ovuka.

RepublikaFoto: Srpski telegraf/D. Kadić
Lekar Ovuka smatra da se Partizan poneo neprimereno u jeku pandemije koronavirusa

ČIST INAT

Da skandal bude veći, navijači su se u dvorani našli "jer mi se može", ali i u inat Crvenoj zvezdi! Crveno-bele je 7. januara protiv Fenerbahčea u Evroligi gledalo "tačno 183 ljudi, odnosno 2,29 odsto kapaciteta hale Pionir", zbog čega Partizan čak pravda prisustvo oko 100 grobara u dvorani na Novom Beogradu.

Predali spisak policiji, pa u vrstu

Da je dolazak navijača Partizana na meč protiv Trenta bio čist prkos zbog prisustva "Delija" na utakmici sa Fenerbahčeom, moglo se videti i po tome jer su smišljeno radili sve ono što zvezdaši nisu. Prilikom ulaska u halu organizovana grupa navijača je predala spisak policiji, sa sve matičnim brojevima, a onda su u vrsti ušli u dvoranu. Svi su nosili maske, što u Pioniru na Božić nije bio slučaj, ali i držali veliko rastojanje između sebe na dve tribine - ispod semafora je bilo oko 40 a na bočnoj tribini oko 50 navijača.

- Mi smo postupali po važećim pravilnicima i zakonu, kao odgovoran klub. Šanse za zaražavanje na našoj utakmici su mizerne jer se sve epidemiološke mere strogo poštuju i kontrolišu. Utakmici su prisustvovali članovi Skupštine kluba, Upravnog odbora, članovi komisija i sponzorskog pula. Svima su pre ulaska u dvoranu bile dezinfikovane ruke i noge. Merena im je temperatura, poštovali su distancu i nosili su maske. Takođe, prisutni u hali, sa sve službenim licima, zauzeli su tri odsto kapaciteta dvorane (oko 3.500 na tribinama za sportske manifestacije) - poručili su za Srpski telegraf iz Partizana rečnikom koji je nedvosmisleno ironija na saopštenje Zvezde od pre nedelju dana.

RepublikaFoto: Printscreen
Navijači Partizana na meču protiv Trenta

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Krle

15.01.2021 15:27

Eeee ako Ovuka kaze..verujemmm haaahaaha

Volim crno bele

15.01.2021 21:20

?nije bas sve isto?jedni su pobedili drugi izgubili?‍♀️?‍♀️?‍♀️