CELA AMERIKA PRIČA O SRBINU: Pokuševski lupao banane Lebronu i drugovima, ušao u društvo Kobija i Trejsija!

Autor:

Sport

14.01.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veče iz snova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksej Pokuševski

Mladi srpski košarkaš Aleksej Pokueševski odigrao je svoj najbolji meč u NBA ligi i to protiv šampiona, Los Anđeles Lejkersa. U noći između srede i četvrtka njegova Oklahoma Siti Tander je izgubila od Los Anđeles Lejkersa sa 128:99, ali će on po dobrom pamtiti taj duel.

Pokuševski je za 20 minuta provedenih na parketu protiv šampiona ubacio 10 poena uz četiri skoka i dve asistencije. Šut iz igre bio je 4/9, a za tri poena je šutirao 2/4. Ostvario je i čak tri blokade, što je statistika koja ga je stavila iza legendarnih Kobija Brajanta i Trejsija Megrejdija.

 

Kada je reč o samoj utakmici, pitanje pobednika se nije postavljalo nijednom. Lebron Džejms je bio najefikasniji sa 26 poena, sedam asistencija i šest skokova. U taboru Lejkersa Herel je dodao 21 poen, a Dejvis 18. U nemoćnoj ekipi Tandera Aleksander je ponovo bio najbolji sa 17 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading