JEDVA ČEKA DA ISTRČI PRED "DELIJE": Zvezdino BRUTALNO pojačanje zapalilo javnost!

Autor:

Sport

13.01.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Španski plejmejker Kino KOlom istakao je u razgovoru za medije na Pirinejima da je prezadovoljan činjenicom da je dobio šansu u Crvenoj zvezdi i da se raduje igranju pred "Delijama" kada se popravi situacija sa pandemijom koronavirusa.

Nadam se da u Beogradu mogu dobro da igram, iako sam u inostranstvu, što mi nikad nije bilo važno. Najbolje godine karijere proveo sam napolju. U drugim mestima sam dobio ulogu koja mi je najviše odgovarala i osećao sam se udobnije i voljenije (nego u Španiji) - izjavio je Kolom za radio "Marka".

RepublikaFoto: Starsport
Uživa u Zvezdi - Kino Kolom

Njegovi prvi utisci na Malom Kalemegdanu su izuzetno pozitivni.

Ovde se osećam opet kao igrač. Nadam se da će uskoro biti dozvoljen ulazak publike u dvoranu. Vrelinu Pionira sam do sada osećao kao gost, ali sada bih voleo da u njoj uživam kao domaći igrač - zaključio je Kino Kolom.

Podsetimo, iskusni Španac je sa "furijom" osvojio Mundobasket u Kini 2019. godine, a među crveno-bele je stigao iz Valensije, kao zamena za Tejlora Ročestija.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading