A HTELI SU DA GA OTERAJU: Đorđevićeva KAZNENA EKSPEDICIJA ostavila Italijane u neverici!

Autor:

Sport

10.01.2021

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virtus iz Bolonje je trijumfom u Trentu (92:85), zatvorio prvi krug Serije A bez poraza na gostovanjima i tako za jedan trijumf premašio prethodni rekord kluba na gostovanjima!

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević i Miloš Teodosić

Generacija Virtusa iz sezone 1997-1998, koja je  osvojila Superkup Italije, postala šampion Evrope i Italije, upisala se u istoriju kao druga najuspešnija u istoriji kluba iza one koja je 2001, podogla četiri trofeja - Evrolige, Serije A, Kupa Italije i  Superkupa Italije.

Tada su, Predrag Danilović i  Zoran Savić sa svojim saigračima držali rekord po broju pobeda na gostujućem terenu u prvom delu nacionalnog šampionata! Sada je taj rekord oborio Saša Đorđević sa Milošom Teodosićem i Stefanom Markovićem! Tadašnja ekipa Virtusa je upisala svih šest trijumfa, nad Ređom Kalabrijom, Benetonom, Veronom, Pezarom, Riminijem i Kantuom.

Sadašnji tim, predvođen srpskim stručnjakom je nanizao više pobeda na gostovanjima u toj fazi takmičenja, jer se u međuvremenu menjao broj učesnika Serije A koja ih sada ima 16, pa je tako uvećan i broj utakmica.

 

Crno-beli iz Bolonje su trijumfom u Trentu (92:85), takođe zatvorili prvi krug Serije A bez poraza na gostovanjima, u Breši, Varezeu, Veneciji, kao gost gradskog rivala Fortituda, u Trstu i Trevizu i tako za jedan trijumf premašio prethodni rekord!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading